НУШ. Учителю англійської мови


Підвищення кваліфікації для вчителів іноземних мов,
що навчатимуть першокласників у 2018-2019 навчальному році

Учителі іноземних мов проходитимуть окреме обов’язкове навчання, що буде організовано за сприяння Британської Ради, Goethe-Institut і Посольства Франції в Україні. Загалом бюджет забезпечує викладання в школі чотирьох іноземних мов – англійської, німецької, французької та іспанської. Саме вчителі, що навчатимуть першокласників цим мовам, пройдуть обов’язкове навчання. Загалом йдеться про понад 19 тис педагогів.

Педагогів, що навчатимуть першокласників у 2018 році англійській мові, найбільше – 17 тис 524 особи. Підготовку тренерів організували Британська Рада спільно з Кембриджським Університетом. Навчання проходитиме протягом трьох місяців – березня, квітня та травня.
Підготовка відбуватиметься в очно дистанційному форматівчителі, які пройдуть 3-денне очне навчання, отримають доступ до онлайн платформи, створеної спільно Британською Радою і Кембриджським Університетом.
На цій платформі вчителів мають забезпечити не лише теоретичним і практичним матеріалом щодо методик викладання, але й безпосередньо матеріалами для навчання – іграми, відео, завданнями, які можна буде використовувати на уроках.

Щоб зареєструватися на курс, вчителю потрібно звернутись до методиста в обласному Інституті післядипломної педагогічної освіти регіону, де знаходиться його школа.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Знайомимось: ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ УЧИТЕЛЯ